۱۳۹۳ شهریور ۲۲, شنبه

دستورالعمل فیلترشکن گوگل کروم


گوگل کُروم برنامه ای را روی گوگل در نظر گرفته تا هر کاربری بتواند به سایت های فیلتر شده بی هیچ خطری وارد شود این پس می توانید با انجام تغییراتی ساده در مرور گر گوگل کروم بدون نیاز به فیلتر شکن و با سرعت بالا به فیس بوک و سایر برنامه های فیلتر شده دسترسی پیدا کنید. تمام اطلاعات با این امکان بصورت رمز شده رد و بدل می شود و کاملا فضای امنی را برای شما مهیا می کند. برای نصب این امکان روی گوگل کروم به ترتیب این عملیات را انجام دهید :
1- گوگل کروم را باز کنید و سمت راست بالای صفحه، روی سه خط موازی افقی برای تنظیمات کلیک کنید. یک منو باز می شود.
2- در آن منو ( Settings ) را کلیک کنید . منوی جدیدی در کل صفحه باز می شود.
3- بالا سمت چپ، روی ( Extensions ) کلیک کنید. منوی دیگری باز می شود .
4- در انتهای منو ( Get more Extensions ) را کلیک کنید، یک منوی دیگر باز می شود. بالا سمت چپ کلمه ( browsec ) را تایپ کنید و کلید ( enter ) را فشار دهید

5- بلافاصله سه برنامه برای شما پیدا می کند
6- برنامهء اولی از آن بالا را بنام ( Browsec ) که سمت راست آن نوشته ( Free ) را با فشاردادن ( Free ) نصب کنید

7- وقتی نصب شد از این به بعد بالای صفحه گوگل کروم شما (سمت راست) آیکون ( browsec ) دیده می شود. که با این آیکون میتوان این برنامه را فعال و غیرفعال کرد.


8- حالا به هر سایتی که می خواهید بروید و از سرعت اینترنت خط ببرید. درصورتي كه بخواهيد ميتوانيد به آن اسم وپاس هم بدهيد  وازتغيير آي پي خود اطمينان حاصل كنيد



۱۳۹۳ شهریور ۱۲, چهارشنبه

Gmailامن در ۱۵ قدم

Gmail امن در ۱۵ قدم

چهارشنبه, اگوست 20, 2014
از جیمیل فقط روی کامپیوتر شخصی خودتان استفاده کنید. بازکردن جیمیل روی کامپیوترهای عمومی یا دوستانتان، می تواند موجب لو رفتن رمز عبور و دسترسی غیرمجاز به جیمیل شما شود.
به رنگ علامت قفل کنار https:// جیمیل دقت کنید، قفل زرد یا قرمز رنگ علامت خطر است. تنها با قفل سبز رنگ ورود به جیمیل امن است.  پس از مشاهده رنگ زرد یا قرمز، حافظه مرورگر خود را پاک و در صورت لزوم مرورگر را از نو نصب کنید.

 پسورد قوی انتخاب کنید. پسورد قوی شامل رشته ای از کاراکترها حاوی حروف بزرگ، کوچک، اعداد و علامات است مثلا  .Tre9@w-B از لغتهای مشهور مثل Tehran یا 2014 در پسورد استفاده نکنید. پسوردتان را مرتبا عوض کنید. برای تغییر پسورد :
 به صورت مرتب فعالیتهای اکانت گوگل خود را کنترل کنید برای اینکار دو راه وجود دارد. راه اول شکل سمت چپ، لاگینها و محل جغرافیایی لاگین را به شما نشان می دهد. راه دوم استفاده از گزینه Details سمت چپ پایین صفحه جیمیل شما است. تصویر سمت راست.
 ممکن است در لیست  قبلی یعنی فعالیت کامپیوترها و یا موبایلهایی که به جیمیل شما وصل شده اند، به تعدادی دستگاه ناشناس و از کشورها یا مناطق یا زمان اتصال مشکوک را مشاهده کنید. فورا با استفاده از sign out all other sessions اتصال‌های ناشناس را ببندید و سپس پسورد خود را عوض کنید:  
 

-از جیمیل بخواهید جلوی انتشار اتوماتیک تصاویر در متن ایمیلها را بگیرد، به عبارت دیگر شما باید برای نمایش تصاویر، به جیمل اجازه دهید
مهمترین قدم برای تضمین امنیت اکانت گوگل - جیمیل شما، فعال کردن - امکان ورود دو مرحله ای یا 2-step verification است.
این امکان ورود و تغییرات امنیتی مثلا تغییر پسورد شما را منوط به دریافت کد ارسال شده از سوی گوگل به تلفن همراه شما می کند. شما یک شماره تلفن اصلی، یک تلفن بک آپ، برای زمانی که تلفنتان گم شود و یک سری کد برای زمانی که هر دو تلفن همراهتان در دسترس نباشد، مثلا مسافرت را در اختیار خواهید داشت.
برای اطمینان شماره هر دو تلفن و تاریخ استفاده از آخرین کد را دائما کنترل کنید. این امکان وجود دارد که هر سه امکان مورد استفاده غیرمجاز قرارگیرند.

 در سالهای گذشته، دسترسی به اکانت گوگل شما، همزمان با وب از بسیاری تلفنهای همراه، تبلتها و حتی تلویزیونهای هوشمند ممکن شده است. زمانی که مثلا را برای دریافت جیمیل آماده می کند،‌ گوگل پسورد اختصاصی آیپد را در اختیار شما قرار می دهد که با پسورد اصلی شما متفاوت است، در این قسمت می توانید همه دستگاههایی را که به اکانت شما متصل اند، مشاهده کنید اگر دستگاهی را نمی شناسید بلافاصله دسترسی اش را قطع کنید.
 در تایید هویت ۲ مرحله ای یا 2-step verification صلاحیت ۱ یا تعدادی کامپیوتر و یا دستگاههای متصل به اینترنت برای اتصال امن به اکانت جیمیل - گوگل شما تایید می شود. در قسمت زیر می توانید لیست این کامپیوترها را مشاهده کنید، اگر به تازگی مورد حمله قرار گرفته اید لازم است همه این دستگاهها را پاک کنید. اگر برخی از این دستگاهها را نمی شناسید، لازم است آن دستگاه یا کامپیوتر را از لیست سیستمهای امن حذف کنید
 در جیمیل این امکان وجود دارد که ایمیلهای دریافتی شما به آدرس دیگری Forward شود، هکرها در مواردی از این امکان برای سرقت اطلاعات شما استفاده می کنند، یعنی کپی برخی یا تمام ایمیلهای شما را به آدرس ناشناس دیگری می فرستند. آیا ایمیلهای شما به آدرس ناشناسی فوروارد می شود؟
جیمیل به شما این امکان را می دهد که مثلا در کامپیوترها، تلفنهای همراه و تبلتهای اپل از امکان IMAP برای خواندن ایمیل خود استفاده کنید، یا توسط نرم افزارهای دانلود و مشاهده آفلاین ایمیل مثل Thunderbird و Outlook. اما اگر ایمیلهایتان را فقط در وب می خوانید و نه در آیفون، آیپد و یا محیطهایی مثل Outlook حتما مراقب باشید قسمت POP و IMAP غیرفعال باشند این دو امکان می توانند توسط هکرها مورد سوءاستفاده قرار گیرند.
 بسیاری از هکرها، فایلهای بدافزار Attachment یا الصاقی را برای قربانیان ارسال می کنند، این فایلها به محض باز شدن می توانند سیستم قربانی را آلوده کنند، فرمت این فایلها می تواند ورد، پی دی اف و … باشد. ایمیلهای حاوی فایل از سوی افراد ناشناس را باز نکرده و به گوگل گزارش کنید. حتی در مورد افراد آشنا هم به جای دانلود این فایلهای الصاقی بهتر است از امکان پیش نمایش preview استفاده کنید.
۱۳- فیشینگ خطرناکترین نوع حمله علیه اکانت جیمیل شماست، در این روش صفحه ای شبیه جیمیل شما روی سرور متعلق به هکر طراحی می شود و شما بی توجه به تفاوت آدرس -  نام کاربری و پسورد خود را در آن صفحه وارد می کنید، بهترین راه برای جلوگیری از فیشینگ فعال بودن سیستم تایید هویت تلفنی است. ایمیلهای فیشینگ را حتما به گوگل گزارش کنید
 وقتی یک کامپیوتر PC،‌ تبلت یا تلفن هوشمند با ارسال اس ام اس، تایید هویت می شود. هر فردی که از آن پس به آن کامپیوتر یا سیستم دسترسی داشته باشد می تواند وارد اکانت جیمیل شما شود. اگر کامپیوتر شما پسورد نداشته باشد،‌ اگر تلفن هوشمند شما سرقت شود و اگر دوستان شما از آی پد یا تبلت شما استفاده کنند. امکان سرقت تمام محتوای جیمیل شما وجود دارد. از پسورد قوی استفاده کنید و اگر هر یک از سیستمهای شما گم شد و یا به سرقت رفت. بلافاصله پسورد اصلی جیمیل خود را عوض کنید و حتما آن سیستم را از لیست سیستمهای تایید شده با شیوه قدمهای ۵، ۸ و ۹ پاک یا Revoke  کنید.
شما می توانید چند اکانت ایمیل مختلف، جیمیل را برای استفاده از اکانت گوگل خود تعریف کنید. اگر در قسمت اعطای حق دسترسی به آدرسهای ایمیل مختلف آدرس ناشناسی را مشاهده کردید، یعنی فردی بدون اجازه دارای دسترسی به محتویات اکانت شماست، بلافاصله با پاک کردن آن ایمیل حق دسترسی او را از بین ببرد.

Facebook امن در ۲۰ قدم

جدا از خطرات عمومی که همه سرویسهای اینترتی دیگر مثلا ایمیل شما را هم تهدید می کنند. امنیت فیس بوک شما به دو شکل ممکن است برایتان ایجاد مشکل کند. خطر اول: دسترسی فرد غیرمجاز به اکانت شما و خطر دوم: انتشار عمومی اطلاعاتی که مایل به انتشار عمومی آنها نیستید، مثلا انتشار عمومی عکسهای یک میهمانی خصوصی
برای مواجهه با خطر اول یعنی دسترسی فرد غیرمجاز به اکانت فیس بوک و یا هک شدن و از دست رفتن پسورد شما. مجددا رعایت توصیه های عمومی مثل انتخاب پسورد قوی توصیه می شود. علاوه بر این فیس بوک نیز امکاناتی را برای تامین بیشتر امنیت اکانت کاربران تعبیه کرده است. بسیاری از این امکانات را شما خود باید فعال کنید.
در منوی تنظیمات سمت راست فیس بوک شما امکان فعال کردن دریافت ایمیل و تایید هویت با ارسال اس ام اس وجود دارد. این امکان جلوی دسترسی از کامپیوترهای ناشناس به اکانت شما را خواهد گرفت.
همانطور که در تصویر پایین مشاهده می کنید، شما می توانید با فعال کردن دو گزینه اول یعنی اعلان های ورود به سیستم و تایید ورود به سیستم،  شماره تلفن همراه خود را در اختیار فیس بوک قرار دهید تا اولا هر درخواست ورود از کامپیوتری غیرمعمول، جدید و ناشناس را به شما اطلاع دهد و با  انتخاب گزینه دوم رمزی برای موبایل شما ارسال خواهد شد که بدون آن ورود به اکانت ناممکن خواهد بود.
 
جمع بسیار بزرگی از کاربران فیس بوک به جای فیس بوک گردی در وب و با استفاده از کامپیوترهای شخصی، برنامه یا App فیس بوک را روی تلفنهای هوشمند یا تبلتهای خود نصب کرده اند. برنامه فیس بوک روی تلفنهای هوشمند قادر است برای شما کدهای امنیتی تولید کند که از این کدها می توانید برای ورود به فیس بوکتان روی کامپیوترهای ناشناس استفاده کنید. نکته مهم اینکه اگر تلفن هوشمند شما گم شده یا به سرقت رود، سوء استفاده از همین کدها خطرآفرین خواهد بود، در قدمهای بعدی واکنش و تغییرات لازم روی فیس بوک به گم شدن و یا سرقت تلفن هوشمند را توضیح خواهیم داد.
وقتی کدساز روی تلفن آندروئید یا آیفون شما فعال باشد، در منوی اصلی فیس بوک چنین تصویری را مشاهده خواهید کرد.  همانطور که مشاهده می کنید امکان دیگری به نام : تنظیم روش دیگری برای دریافت کد شما را قادر می سازد، برنامه ها و App های دیگری غیر از App رسمی فیس بوک به اکانت شما دسترسی داشته باشند. قبل از نصب این برنامه ها از امن بودنشان اطمینان حاصل کنید.

یکی از امکانات امنیتی جالب دیگر، امکان تعریف چند نفر از دوستانتان به عنوان دوست مورد اعتماد است تا در صورتیکه اکانت شما هک شد یا امکان ورود به اکانت را از دست دادید، با کمک آن دوستان بتوانید وارد فیس بوک شوید.
 یکی از امکانات امنیتی جالب دیگر، امکان تعریف چند نفر از دوستانتان به عنوان دوست مورد اعتماد است تا در صورتیکه اکانت شما هک شد یا امکان ورود به اکانت را از دست دادید، با کمک آن دوستان بتوانید وارد فیس بوک شوید.
 قدم بعدی امکان مشاهده، زمان و مکان جغرافیایی همه دفعاتی است که شما به فیس بوک خود از طریق کامپیوتر شخصی - وب، یا موبایل و یا تبلت وصل شده اید. شما طبعا باید بتوانید همه موارد لیست را شناسایی کنید. اما اگر مورد مشکوکی مشاهده شد، مثلا از آدرسی در روسیه یا مکزیک کسی به اکانت شما دسترسی داشته، چاره ای جز تغییر سریع رمز عبور و رعایت دیگر موارد ایمنی که بالا گفته شد، ندارید. همانطور که در لیست مشاهده می کنید، ۲ امکان متفاوت برای قطع دسترسی وجود دارد، یکی بستن همه دسترسی ها یعنی هر موبایل، کامپیوتر و یا تبلتی که در حال استفاده از اکانت شماست برای دسترسی مجدد نیازمند پسورد و کد امنیتی خواهد بود. امکان دیگر قطع دسترسی یک یا چند دستگاه تک تک است، مثلا اگر تبلت شما گم شده یا دیگر تمایلی به استفاده از فیس بوک روی آن ندارید.

 آخرین انتخاب این منو از تنظیمات امنیتی فیس بوک “بستن یا غیرفعال کردن اکانت” است، این انتخاب اکانت شما را به سادگی نخواهد بست. بلکه ۱۴ روز تمام متنها، کامنتها و عکسهای شما را از دسترس خارج خواهد کرد، در این چهارده روز می توانید به اکانت وارد شده و اکانت را مجددا فعال نمایید. اکانت پس از این مدت برای همیشه بسته و بیشتر اطلاعات شما برای همیشه از بین خواهد رفت.

 
در این مرحله به تنظیمات حریم خصوصی خواهیم پرداخت. اگر این تنظیمات به درستی انجام پذیرد فقط و فقط تصاویر، متن ها اعم از استاتوس یا کامنت و … برای افرادی نمایش داده خواهد شد که شما با دسترسی شان به این داده ها مشکلی ندارید. فیس بوک امکان خوبی برای شروع کار در اختیار ما قرار داده است. ما می توانیم همه اطلاعات فیس بوک را از چشم یک فرد ناشناس و یا فردی که می شناسیم مثلا اعضاء خانواده مان در این قسمت مرور کنیم. به عبارت دیگر وقتی یک فرد ناشناس، یا یکی از دوستان و .. دنبال اسم شما در فیس بوک بگردد، ‌دقیقا چه خواهد دید؟
 منظور از تنظیمات حریم خصوصی این است که چقدر به دیگران اجازه می دهید، داده های مربوط به شما - مثلا تصاویر شما در یک میهمانی را مشاهده و یا باز نشر نمایند. یک مثال خوب برای این مورد عکسهایی است که دوستانتان از میهمانی شب گذشته با نام شما به صورت تگ منتشر کرده اند. اگر تنظیمات فیس بوک شما انتشار خودکار این تگ ها باشد. بلافاصله این عکسها روی گاه نما و در اختیار همه دوستان دیگر یا اعضای خانواده تان قرار خواهد گرفت. یک مورد ساده تنظیمات حریم خصوصی فیس بوک این است که این تصاویر قبل از بازبینی شما منتشر نشوند. 
 همچنین این امکان وجود دارد که گروه مخاطب خاصی را برای مشاهده پستهایی که در آن تگ شده یا برچسب خورده اید تعریف کنید. این گروه می تواند کاملا محدود : تنها خود شما و یا دوستان و یا گزیده ای از دوستان شما باشد.

 داده های شما مثلا تصاویر می توانند در چند سطح زیر به اشتراک گذاشته شوند: ۱- برای عموم ۲-فقط برای دوستان ۳- برای دوستان و دوستان آنها ۴- فقط برای خود شما ۵- برای گروهی دست چین شده از دوستانتان، همچنین می توانید گروهی از دوستانتان را بدون آنکه متوجه شوند Restricted کرده از دسترسی به موارد سایر دوستانتان باز دارید. فیس بوک همچنین به شما اجازه تعریف لیستهای متفاوتی بین دوستانتان می دهد، مثلا لیستی به نام دوستان نزدیک، خانواده، همکاران و اسامی دیگری که خودتان می توانید انتخاب کنید. خوبی این لیستها در این است که مثلا تصاویر میهمانی شب گذشته را می توانید طوری تنظیم کنید که دوستان نزدیکتان ببینند ولی اعضای خانواده یا همکارانتان، قادر به مشاهده آنها نباشند.

 
مشابه این امکان تقریبا در همه موارد دیگر و سایر داده های شما نیز وجود دارد، مثلا فهرست دوستان شما، چه کسی می تواند فهرست دوستان شما را ببیند؟ همه؟ فقط دوستان شما، یا دوستان آنها؟ در این قسمت به سادگی می توانید به فیس بوک بگویید چه کسانی مجازند فهرست دوستانتان را مشاهده کنند.

خلاصه ای از تنظیمات حفظ حریم خصوصی شما در بخش سمت چپ منوی اصلی فیس بوک قابل مشاهده است.
قسمت اول: چه کسانی می توانند پست ها، تصاویر و … را که در فیس بوکم منتشر می کنم ببینند؟
قسمت دوم: وقتی کسی تایم لاین یا گاه نمای من را باز می کند دقیقا چه خواهد دید؟ این مورد قبلا توضیح داد شد که چگونه می توان گاهنما یا تایم لاین را از دید افراد مختلف ناشناس یا دوستان مشاهده کرد.
قسمت سوم: چه کسانی می توانند نام مرا جستجو و برایم درخواست دوستی یا پیام بفرستند؟ دوستان دوستانم؟ یا همه کاربران فیس بوک.
قسمت چهارم : چگونه می توانم افراد مزاحم را به لیست سیاه یا کاربران بلوک شده ام اضافه کنم؟

 محدود کردن همه پست های قبلی: شما چند سال است مشغول نشر تصویر، استاتوس و … روی فیس بوک هستید، قبلا با تنظیمات امنیتی کمتر آشنا بوده اید و پستهایتان در اختیار Public یا عموم قرار می گرفته. در فیس بوک این امکان وجود دارد که بتوانید همه پستها را یکجا مثلا فقط برای مشاهده دوستانتان و نه عموم محدود کنید.

 فیس بوک مدتی است پیامهای افراد ناشناس (افرادی که در لیست دوستان شما نیستند) را مستقیما برای شما ارسال نمی کند. این پیامها در فهرستی به نام Other یا پیامهای دیگر در اینباکس یا جعبه پیامهای شما آرشیو می شوند. فیس بوک دو نوع فیلتر متفاوت را برای جدا کردن این پیامها استفاده می کند که یکی سختگیرانه تر است.

 تنظیم شماره ۱۷ بسیار مهم است. موتورهای جستجو مثل گوگل، یاهو و Bing اگر اجازه داشته باشند. بسیاری از محتویات فیس بوک شما را با نام و نام خانوادگی برای تمام افراد ناشناسی که اسم شما را جستجو کنند به نمایش می گذارند. ممکن است پس از مدتی چند صفحه اول جستجوی نام شما مثلا در گوگل فقط محتویات فیس بوکتان باشد و اطلاعات شغلی، مقالات و  اساسا دیده نشوند. برای خاموش کردن دسترسی موتورهای جستجو به محتویات فیس بوکتان گزینه پایین را غیر فعال کنید. 
بسته به نوع تنظیمات حریم خصوصی شما،‌ دوستانتان می توانند  نام شما را در تصاویر تگ کنند، همچنین فیس بوک نوعی فن آوری تشخیص صورت شما در تصاویر دوستانتان را نیز به کار می برد. هر دو امکان نیازمند تایید شما هستند. در قسمت یک می توانید جلوی تگ کردن اتوماتیک خود در تصاویر را بگیرید به این معنی که تصاویری که با نام شما تگ می شوند به صورت خودکار به تایم لاین - گاهنامه شما افزوده نخواهند شد. قسمت دوم فن آوری تشخیص اتوماتیک صورت خود در تصاویر را خاموش می کند.
۱- جلوی دسترسی افراد دیگر به تایم لاین خود را بگیرید.
۲ - پست های دوستان روی تایم لاین شما فقط با اجازه - بازبینی - شما ممکن خواهد بود.
۳ و ۴ - کلا پستهایی را که در آنها تگ شده اید از دید سایر بازدید کنندگان پنهان می کنند.
۵ - انتشار برچسبهایی را که دیگران به نام شما روی پست یا تصاویرشان ایجاد می کنند فقط با بازبینی شما میسر است.
۶ - می توانید علاوه بر افرادی که مخاطب پست برچسب گذاری شده هستند،‌ مثلا همه دوستان خود را به مخاطبان اضافه کنید. بهرحال این انتخاب شمار بیشتری از مخاطبان را متوجه پستی که شما در آن برچسب خورده یا تگ شده اید خواهد کرد. آیا مطمئن هستید همه آنها باید آن پست را مشاهده کنند. 
 مدیریت مسدود سازی : پس از تغییرات اخیر فیس بوک وقتی از مسدود یا بلاک کردن یک کاربر صحبت می کنیم لزوما به معنای مسدود کردن کل فعالیتهای او نیست. می تواند شامل ۱- مسدود کردن کامل کاربر: او نمی تواند پستهای شما را مشاهده کند، شما را تگ کند و برای شما دعوتنامه ارسال کند ۲- مسدود کردن دعوتنامه هایی که کاربران برنامه یا App ها ارسال می کنند: در واقع تنها دعوتنامه های ارسالی این کاربر توسط App یا برنامه ها نادیده گرفته می شود. ۳- دعوتنامه های او به مراسم یا رویدادها نادیده گرفته می شود ۴- یک App یا برنامه مثلا Candy Crush دیگر نمی تواند هیچ نوع دعوتنامه ای برای شما ارسال کند. 

  مدیریت مسدود سازی : پس از تغییرات اخیر فیس بوک وقتی از مسدود یا بلاک کردن یک کاربر صحبت می کنیم لزوما به معنای مسدود کردن کل فعالیتهای او نیست. می تواند شامل ۱- مسدود کردن کامل کاربر: او نمی تواند پستهای شما را مشاهده کند، شما را تگ کند و برای شما دعوتنامه ارسال کند ۲- مسدود کردن دعوتنامه هایی که کاربران برنامه یا App ها ارسال می کنند: در واقع تنها دعوتنامه های ارسالی این کاربر توسط App یا برنامه ها نادیده گرفته می شود. ۳- دعوتنامه های او به مراسم یا رویدادها نادیده گرفته می شود ۴- یک App یا برنامه مثلا Candy Crush دیگر نمی تواند هیچ نوع دعوتنامه ای برای شما ارسال کند.

محدود کردن حق دسترسی App ها و برنامه ها
حتی بدون خاموش کردن حق دسترسی کلی به اطلاعات شما توسط App ها یا برنامه ها می توانید اطلاعات خود را با فشار دادن ویرایش در قسمت ۲ تصویر صفحه قبل به صورت گزینشی از دسترس این برنامه ها خارج کنید.
 اگر تقاضای دوستی فردی را نپذیرید، او به صورت خودکار دنبال کننده فید شما خواهد شد. در اینصورت مطالبی را که به صورت عمومی Public منتشر می کنید خواهد دید. حتی برخی از کاربران به جای تقاضای دوستی ترجیح می دهند دنبال کننده فید یا دنباله شما باشند. آیا می خواهید این امکان را به عموم Public بدهید که دنبال کننده فید شما باشند؟ تنظیمات شکل ۱.
شکل دو: چه کسانی می توانند فهرست دوستان شما را ببینند؟ عموم؟ دوستانتان؟ یا دوستان آنها و یا هیچکس جز شما؟
شکل سه: چه کسانی می توانند فهرست افرادی را که شما دنبال می کنید ببینند؟
شکل چهار: چه کسانی می توانند فهرست افرادی را که شما را دنبال می کنند ببینند؟