مطالعات اخیر نشان می دهد که حفظ حریم شخصی یکی از مهمترین دغدغه های کاربران شبکه اجتماعی فیس بوک است.در یک جمع آنلاین مقید کردن خود و دیگران نسبت به حفظ اطلاعات نشانگر مسئولیت پذیری ماست.
در مورد ارتقای امنیت و پیکره بندی های ایمنی ، باید حساسیت به خرج دهیم و سعی کنیم که در این زمینه اطلاعات خود و دوستانمان را بالا ببریم. اینکه امروزه بیش از یک میلیارد نفر عضو شبکه اجتماعی بزرگ فیس بوک هستند، یک واقعیت است. در میان این کاربران عده ای به دنبال هک کردن و قربانی کردن دسته ای دیگر از اعضا هستند.
وجود این واقعیت های تلخ، یعنی حضور هکرها و نااهلان رسانه ای در کنار شور و شوق افرادِ بیشتر برای عضویت و بهره گیری از شبکه اجتماعی فیس بوک، ما را بر آن داشت تا راهنمای جامعی طراحی کنیم که از طریق آن کاربران بتوانند امنیت خود را ارتقا بخشند و با خیالی آسوده تر به این محیط قدم بگذارند و علائق خود را با دیگران سهیم کنند.
این راهنما به شما آموزش خواهد داد که چگونه امنیت فضای فیس بوک خود را ارتقا بخشید. لطفا گام به گام با ما همراه شوید.
با بخش تنظیمات حساب کاربری (Account Settings) شروع می کنیم. روی آیکون چرخنده ای که در گوشه بالای سمت راست می بینید، کلیک کنید:
نکته اول : در اینجا آدرس ایمیل اختصاصی
خود را وارد کنید . حتی المقدور ازآدرس ایمیلی
که برای حساب بانکی و مواردی از این دست به کار می گیرید استفاده نکنید؛ زیرا
ممکن است، امنیت حساب بانکی و فضای کسب و زندگی خود را به خطر بیاندازید. اگر برای
چک کردن حسابهای بانکی تان از یاهو استفاده می کنید، اینجا می توانید هات میل یا آدرس
جیمیل خود را وارد کنید .
نکته دوم : توصیه ای تکراری و اساسی ؛ لطفا از یک کلمه عبور یا رمز کارآمد استفاده کنید. اگر می خواهید بدانید که چه کلمه عبوری می تواند مناسب باشد و هکرهای پیش پا افتاده تر را از شما دور کند؛ لطفا از کلمه عبور و رمز متفاوتی برای فیس بوک خود استفاده کنید یعنی رمز ایمیل و فیس بوک و غیره را متفاوت انتخاب کنید. حالا بر روی گزینه “Security” کلیک کنید تا صفحه زیر را ببینید:
قدم اول : بخش “Secure Browsing” شما باید “Enable” یعنی قفل و مهر و موم ! باشد.
قدم دوم : بخش “Login Notifications” نیز باید “Enable” باشد. با رمز گذاری این بخش وقتی کسی بخواهد به فیس بوک شما دسترسی پیدا کند، فیس بوک به شما خبر خواهد داد. مثلا فیس بوک می تواند با ارسال یک پیام بر روی گوشی همراه شما، شما را از این موضوع با خبر کند.
قدم سوم : بخش “Login Approvals” در واقع بخشی بسیار مهم برای جلوگیری از هک شدن فیس بوک شماست. شما با وارد کردن یک کد در این بخش، می توانید امنیت فیس بوک خود را ارتقا دهید . اگر هکرها تلاش کردند وارد فیس بوک شما شوند، برای باخبر کردن شما، پیامی برایتان ارسال خواهد شد .
قدم چهارم : به بخش “Active Sessions” هر از گاهی سربزنید. شما می توانید در اینجا ببینید از چه جایی، فرد یا افرادی تلاش کردند تا به حساب شما دسترسی پیدا کنند.
اکنون نوبت به بخش حریم شخصی (Privacy) که در زیر بخش امنیت (Security) قرار دارد، می رسد. روی آن کلیک کنید تا این صفحه باز شود:
قدم اول: گزینه دوستان (Friends) را به عنوان کسانی که می توانند پست های شما را مشاهده کنند، انتخاب کنید.
قدم دوم: پست های قدیمی خود را محدود کنید. با انتخاب این گزینه، دیگران نمی توانند پست های قبلی شما را کنترل کنند و اطلاعات خاصی دریافت کنند .
قدم سوم: در بخش آخر از شما پرسیده شده که آیا اجازه بدهیم که موتورهای جستجوگر تایم لاین، شما را پیدا کنند؟ این بخش را نیز “off” کنید تا حریم خصوصی خودتان خدشه ای نبیند.
قدم چهارم: در این بخش پرسیده شده که ایمیل و تلفن و غیره را چه کسانی ببیند؟ بستگی به شما دارد و نحوه فعالیتتان ، پیشنهاد ما گزینه دوستان (Friends) است.
بخش بعدی که به آن خواهیم رسید، “تایم لاین” است. قسمت بعدی راهنمای ما را دنبال کنید.
» منتشر شده در: ۱۲ تیر ۱۳۹۲
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر