۱۳۹۲ مهر ۸, دوشنبه

امنیت مسنجر اسکایپ


پرسش: چند وقتی است که نمی‌توانم از اسکایپ استفاده کنم، شنیده‌ام که آن هم فیلتر شده است. آیا هیچ راهی برای استفاده از آن وجود دارد؟

کاربران ايران در بعضی از ای‌اس‌پی‌ها مشکلی در استفاده از اسکایپ ندارند اما مسئله که امکان دارد ریشه این مشکل باشد این است که کاربرانی که پیش از این از وی‌پی‌ان استفاده می‌کردند به راحتی می‌توانستند همزمان از اسکایپ هم استفاده کنند اما حالا که وی‌پی‌ان‌ها قطع شده‌ است نرم‌افزارهای جایگزین سرعت کافی را ندارند که بتوانند یک ارتباط اسکایپی را برقرار کنند، برای استفاده از اسکایپ باید مطمئن شوید که فیلترشکن تان خاموش است. از آنجا که اسکایپ داده‌های متنی، صوتی و تصویری رمز‌گذاری می‌کند می‌توانید بدون فیلترشکن از آن استفاده کنید.

در صورتی که لازم است با استفاده از پروکسی به اینترنت بروید دقت کنید که IP و Portهایی که به وسیله آن به اینترنت می‌روید در اسکایپ وارد شده باشد. برای این کار به options اسکایپتان بروید و در قسمت connection تنظیمات IP و Port را عوض کنید.
امنیت در مسنجر

از اسکایپ همیشه به عنوان یکی از امن‌ترین سیستم‌های پیام‌رسان فوری یاد می‌شود.
آیا اسکایپ امن هست یا خیر ?
قبل ازآن بايد پاسخ این سوال را یافت که آیا اسکایپ در انتقال اطلاعات از Encryption یا رمزگذاری استفاده می‌کند یا خیر؟
در اسکایپ چهار نوع ارتباط متنی، صوتی، تصویری و تلفن قابل انجام هست. تمام داده‌هایی که به وسیله متن، تصویر و صدا منتقل می‌شوند بر اساس استاندارهای پیشرفته رمزگذاری، رمزگذاری خواهند شد اما هیچ کدام از ارتباط‌های تلفنی رمزگذاری نخواهند شد.
می‌دانیم که در اسکایپ این امکان وجود دارد که شما در یک کنفرانسی که همه به وسیله اسکایپ وارد آن شدند و یا همان چیزی که اسکایپ آن را ارتباط Skype-to-Skype می‌نامد، افرادی هم در همان کنفرانس از طریق تلفن وارد شده باشند، تلفنی که مدیریت آن با اسکایپ هست. در چنین شرایطی بخش تلفنی این کنفرانس رمزگذازی نخواهد شد اما باقی قسمت‌ها بر اساس استانداردی که گفته شد رمز خواهد شد.
نکته بسیار مهم:
همیشه یک نسخه از اطلاعاتی که شما به صورت متن در اسکایپ ارسال می‌کنید روی هارد دیسک کامپیوتر شما باقی خواهد ماند، حتا اگر History چت خود را به وسیله‌ی اسکایپ حذف کنید. خبر بدتر این است که این اطلاعات هرگز رمزگذاری نمی‌شوند. بنابراین اگر کسی به هارد دیسک کامپیوتر شما دسترسی پیدا کند به راحتی می‌تواند به متن چت‌های متنی شما دسترسی پیدا کند.
معنی دیگر این مشکل بسیار بزرگ این است که، اگر شما برای مثال از روی کامپیوتر دانشگاه یا کافی نت وارد اسکایپ خود شوید و به صورت منتی اطلاعاتی را ارسال و دریافت کنید، این اطلاعات بدون رمز شدن بر روی هارد دیسک آن کامپیوتر خواهند ماند.
برای پاک کردن این چت‌ها کافی است فایل هیستوری را به طور فیزیکی از روی کامپیوتر خود حذف کنید. مسیر این فایل‌ها در سیستم عامل‌های فرق می‌کند.


این مسیر برای ویندوز 7 :  C:\Users\[USER NAME]\AppData\Roaming\Skype\[Skype Name]\
برای ویندوز ویستا : C:\Documents and Settings\[USER NAME]\Application Data\Skype\Skype Name]
برای ویندوز اکس پی : C:\Documents and Settings\[USER NAME]\Application Data\Skype\Skype Name]
و برای اپل : Library/Application Support/Skype/[Skype Name]
می‌باشد.

۱۳۹۲ شهریور ۳۱, یکشنبه

به چه اپلیکیشن‌هایی در فیس بوک اجازه فعالیت داده اید؟

 فیس‌بوک در آخرین تغییراتی که در سیاستهای خود داده، اعلام کرده که مسئولیتی در مورد اپلیکیشن‌هایی که روی این شبکه اجتماعی اجرا می‌شوند، ندارد. این خود دلیلی خواهد بود که کاربران این شبکه‌ اجتماعی به نحوه‌ اجرا و دسترسی این اپلیکیشن‌ها نظارت بیشتری بکنند.
در ادامه، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه می‌توانید امنیت و سطح دسترسی این اپلیکیشن‌ها را در فیس‌بوک و توییتر بررسی کنید.
فیس‌بوک
روی آیکن چرخ دنده در بالا و سمت راست فیس‌بوک خود کلیک کنید و از منویی که باز می‌شود، گزینه‌ «Privacy Setting» را انتخاب کنید. سپس از گزینه‌های سمت چپ روی «Apps» کلیک کنید تا تصویر زیر را ببینید.
در اینجا شما فهرستی از«App»هایی را می‌بینید که از آنها استفاده کرده‌اید و یا در حال استفاده از آنها هستید و همینطور می‌توانید در ستون «On» میزان دسترسی به اطلاعات خود را مشاهده کنید.
برای حذف هر کدام کافی است تا روی علامت x کلیک کنید تا آن اپلیکیشن حذف شود.
برای اصلاح دسترسی‌های هر کدام هم کافی است تا روی «Edit» کلیک کنید. با کلیک کردن روی «Edit» پنجره‌ای مانند تصویر زیر مشاهده خواهید کرد که میزان دسترسی به اطلاعات شما را نمایش خواهد داد.
توصیه می‌کنیم اگر «App» خاصی را نمی‌شناسید و یا میزان دسترسی آن به اطلاعات شما زیاد است ،حتماً آن را از لیست«App»های خود حذف کنید.
شما نیست به اطلاعات پروفایلتان را بگیرید.
 ۲۵ شهریور ۱۳۹۲      

پنج نکته امنیتی برای استفاده از یوتیوب

بسیاری از کاربران اینترنت ویدیو‌های خود را در یوتیوب که یکی از پر بازدید‌کننده ترین وب‌سایت‌های اشتراک گذاری فیلم است، با دیگران سهیم می کنند.
با توجه به تمایل بسیار بالای کاربران ایران به این شبکه‌ اجتماعی لازم است تا نکاتی را برای امنیت بیشتر به شما تذکر دهیم.

۱) از امکان مات کردن صورت که در خود یوتیوب فراهم شده حتمن استفاده کنید، مخصوصا اگر ویدیو شما مربوط به تظاهراتهای اعتراضی است.

۲) هرگز هیچ ویدیویی را بدون رضایت کسانی که در آن هستند، روی این شبکه‌ اجتماعی ارسال نکنید.
۳) به یاد داشته باشید که می‌توانید ویدیو خود را به صورت خصوصی و فقط برای افراد مشخصی قابل دسترس کنید.

۴) برای جستجو و کار در یوتیوب تاکید می‌کنیم حتما و حتما از نشانی «https://www.youtube.com»  استفاده کنید.
۵) همیشه یک نسخه‌ دیگر از ویدیویی که در سایت یوتیوب آپلود کردید، در محلی امن به عنوان نسخه‌ پشتیبان نگه دارید.

هشدار به کاربران- تغییر شرایط استفاده از فیس‌بوک




چندی پیش فیس‌بوک اعلام کرد که شرایط استفاده از سرویس‌ها و شبکه‌ اجتماعی فیس‌بوک تغییر کرده است. شرایط جدید ممکن است دردسرهایی را برای کاربران این شبکه اجتماعی به ویژه کسانی که ساکن ایران هستند، ایجاد کند.
سیاست‌های استفاده از اطلاعات شما توسط فیس‌بوک
در قوانین و سیاستگذاری‌های جدید فیس‌بوک اعلام شده که حق استفاده از اطلاعات و عکس‌های شما را برای خود محفوظ می‌دانند. این موضوع از دو جهت قابل بررسی است. ابتدا از این زاویه که هر چیزی را که شما بر روی فیس‌بوک قرار می‌دهید، حتی بعد از حذف شما، از بانک اطلاعاتی فیس‌بوک حذف نخواهد شد. البته این موضوع جدیدی نیست، ولی در این تغییر فیس‌بوک  حق استفاده از آنها را حتا بعد از حذف برای خود قائل شده است.
بخش دیگر که شاید برای کاربران بسیار مهم‌تر باشد، پیرامون تصاویر آپلود شده‌ شما در فیس‌بوک است. اگر به یاد داشته باشید شرکت فیس‌بوک با تغییری که در سیاستگذاری‌های استفاده از عکس خود در اپلیکیشن اینستاگرام داد٬ این حق را برای خود قائل شده بود که از عکس‌هایی که شما می‌گیرید، استفاده تجاری کند. این تغییر در فیس‌بوک نیز اجرا شده است. فیس‌بوک برای خود این حق را قائل شده که تصاویر شما را به هر شرکتی‌ که تمایل داشته باشد، بفروشد. البته این تغییر با اعتراض شدید کاربران اینستاگرام حذف شد.
فیس‌بوک تاکید می‌کند که اگر شما برای تصاویر خود مخاطب‌های خاص را انتخاب کنید٬ چنین کاری نخواهد کرد. این به این معنی است که اگر در بخش سطح دسترسی، شما دسترسی را محدود به دوستان و یا تعدادی از دوستان خود کنید به انتخاب شما احترام خواهد گذاشت. پس اگر نمی‌خواهید تصویر خود را در برند‌های تجاری و در سطح شهر و سایر محل‌ها ببینید، بهتر است مخاطبان خود را خاص کنید.
دسترسی دیگران به اطلاعات عمومی شما
تا پیش از این، شما می‌توانستید که دسترسی موتورهای جستجو به مطالبی که در فیس بوک منتشر می‌کنید را  بگیرید٬ اما با این تغییرات تمام اطلاعاتی که به با سطح دسترسی عمومی(Public) منتشر می‌کنید در دسترس همه و از جمله موتورهای جستجو خواهد بود.
اپلیکیشن‌ها
بخش زیادی از حمله‌های سایبری در فیس‌بوک به کمک اپلیکیشن‌های نوشته شده بر روی این شبکه‌ اجتماعی صورت می‌گرفت. بر اساس اعلام جدید٬‌از این پس فیس‌بوک هیچ گونه مسئولیتی پیرامون عملکرد و رفتار این اپلیکیشن‌ها ندارد. نکته‌ بسیار مهم این است که اگر به واسطه‌ این اپلیکیشن‌ها، شما اطلاعاتی را از خود در اختیار آنها قرار بدهید٬ حذف این اطلاعات به معنی حذف آنها در آن اپلیکیشن نخواهد بود و برای حذف کامل باید با سازنده‌های آن اپلیکیشن نیز به صورت شخصی تماس بگیرید.
حق چاپ و نشر(Copyright)
از این به بعد باید به شدت مراقب مطالبی که به نام خود در فیس‌بوک منتشر می‌کنید، باشید. اگر مطالب دیگران را به نام خود و بدون رعایت حق چاپ و نشر(Copyright) منتشر کنید٬ منتج به بسته شدن حساب کاربری شما خواهد شد.
حساب کاربری تکراری
اگر شما دارای بیش از یک حساب کاربری در فیس‌بوک باشید٬ فیس‌بوک آنها را خواهد بست.


 ۱۴ شهریور92

۱۳۹۲ شهریور ۱۹, سه‌شنبه

فعال كردن امنيت دراكانت جيميل




براي فعال كردن گزینه "HTTPS" درجيميل كه باعث ردوبدل كردن پيامهابشكل كد ميشود بشكل زيرعمل كنيد:

ابتدا درچرخدنده سمت راست بالاي جيميل روي ستينگس كليك كنيد:


سپس درآدرس زيرآنرافعال كنيد:

 Settings-General- Browser connection-Always use https




دومورد امنيتي در فيسبوك



                                                               

 
فیسبوک بدون نیاز به فیلترشکن
 ممكن است ديده باشيد که بعضی از سایت ها اقدام به معرفی لینک هایی با عنوان « فیسبوک بدون نیاز به فیلترشکن » میکنند .یک نمونه این لینک هست                                         http://www.ivsteam.in/facebook.php
توجه کنید که این صفحات همه جعلی هستند و فقط با هدف هک اکانت شما ساخته شده و ایمیل و پسورد شما برای سازنده ی پیج ارسال می شود .
در نظر داشته باشید که به هیچ وجه ایمیل و پسوردتون رو در سایتی بجز
 www.facebook.com. وارد نکنید .
هیچ کدوم از این لینک ها معتبر نیست و با این کار فقط امنیت اکانتتون رو به خطر می اندازید .نيروهاي خود رانيز از این خطر مطلع کنید .


مراقب هک درفيسبوك باشید!!
فيسبوك تنها يك آدرس دارد ،ولي مدتي است كه سايتي بنام فيس بوك با آدرس زير راه اندازي شده 
www.f1.fbprx.com
كه متعلق به فيسبوك نيست اين صفحه تقلبي است وبراي هك كردن پروفايل ياصفحه فيسبوك شمااگربه هنگام ورود به فيسبوك اين آدرس رامشاهده كرديد به هيچ وجه اطلاعات كاربري خودرا وارد نكنيد ومراقب باشيد هك نشويد
 

دستورالعمل فعال كردن امنيت ياهو




یاهو گزینه استفاده از "HTTPS" را فعال کرد. این پروتکل داده‌های ارسالی با ایمیل شما را کدگذاری می‌کند.
برای فعال کردن HTTPS درايميل هاي ياهو ريل زيررا برويد :
Mail Options --> General --> Turn on SSL
یا
Mail Options --‌> Advanced Settings --> Turn on SSL





در نهایت باید تغییرات انجام‌شده را ذخیره کرد. اگر فعال‌کردن پروتکل امن با موفقیت انجام شده باشد، آدرس صفحه ایمیل شما در جستجوگر با عبارت "https" آغاز می‌شود.

اگر کاربر یاهو هستید هر چه سریع‌تر وقت اندکی را صرف فعال‌کردن این پروتکل کنید. جدا از این کار از "HTTPS Everywhere" استفاده کنید تا میزان امنیت خود در اینترنت را بیشتر ارتقا دهید.