‏نمایش پست‌ها با برچسب عام فيسبوك. نمایش همه پست‌ها
‏نمایش پست‌ها با برچسب عام فيسبوك. نمایش همه پست‌ها

۱۳۹۲ شهریور ۳۱, یکشنبه

هشدار به کاربران- تغییر شرایط استفاده از فیس‌بوک




چندی پیش فیس‌بوک اعلام کرد که شرایط استفاده از سرویس‌ها و شبکه‌ اجتماعی فیس‌بوک تغییر کرده است. شرایط جدید ممکن است دردسرهایی را برای کاربران این شبکه اجتماعی به ویژه کسانی که ساکن ایران هستند، ایجاد کند.
سیاست‌های استفاده از اطلاعات شما توسط فیس‌بوک
در قوانین و سیاستگذاری‌های جدید فیس‌بوک اعلام شده که حق استفاده از اطلاعات و عکس‌های شما را برای خود محفوظ می‌دانند. این موضوع از دو جهت قابل بررسی است. ابتدا از این زاویه که هر چیزی را که شما بر روی فیس‌بوک قرار می‌دهید، حتی بعد از حذف شما، از بانک اطلاعاتی فیس‌بوک حذف نخواهد شد. البته این موضوع جدیدی نیست، ولی در این تغییر فیس‌بوک  حق استفاده از آنها را حتا بعد از حذف برای خود قائل شده است.
بخش دیگر که شاید برای کاربران بسیار مهم‌تر باشد، پیرامون تصاویر آپلود شده‌ شما در فیس‌بوک است. اگر به یاد داشته باشید شرکت فیس‌بوک با تغییری که در سیاستگذاری‌های استفاده از عکس خود در اپلیکیشن اینستاگرام داد٬ این حق را برای خود قائل شده بود که از عکس‌هایی که شما می‌گیرید، استفاده تجاری کند. این تغییر در فیس‌بوک نیز اجرا شده است. فیس‌بوک برای خود این حق را قائل شده که تصاویر شما را به هر شرکتی‌ که تمایل داشته باشد، بفروشد. البته این تغییر با اعتراض شدید کاربران اینستاگرام حذف شد.
فیس‌بوک تاکید می‌کند که اگر شما برای تصاویر خود مخاطب‌های خاص را انتخاب کنید٬ چنین کاری نخواهد کرد. این به این معنی است که اگر در بخش سطح دسترسی، شما دسترسی را محدود به دوستان و یا تعدادی از دوستان خود کنید به انتخاب شما احترام خواهد گذاشت. پس اگر نمی‌خواهید تصویر خود را در برند‌های تجاری و در سطح شهر و سایر محل‌ها ببینید، بهتر است مخاطبان خود را خاص کنید.
دسترسی دیگران به اطلاعات عمومی شما
تا پیش از این، شما می‌توانستید که دسترسی موتورهای جستجو به مطالبی که در فیس بوک منتشر می‌کنید را  بگیرید٬ اما با این تغییرات تمام اطلاعاتی که به با سطح دسترسی عمومی(Public) منتشر می‌کنید در دسترس همه و از جمله موتورهای جستجو خواهد بود.
اپلیکیشن‌ها
بخش زیادی از حمله‌های سایبری در فیس‌بوک به کمک اپلیکیشن‌های نوشته شده بر روی این شبکه‌ اجتماعی صورت می‌گرفت. بر اساس اعلام جدید٬‌از این پس فیس‌بوک هیچ گونه مسئولیتی پیرامون عملکرد و رفتار این اپلیکیشن‌ها ندارد. نکته‌ بسیار مهم این است که اگر به واسطه‌ این اپلیکیشن‌ها، شما اطلاعاتی را از خود در اختیار آنها قرار بدهید٬ حذف این اطلاعات به معنی حذف آنها در آن اپلیکیشن نخواهد بود و برای حذف کامل باید با سازنده‌های آن اپلیکیشن نیز به صورت شخصی تماس بگیرید.
حق چاپ و نشر(Copyright)
از این به بعد باید به شدت مراقب مطالبی که به نام خود در فیس‌بوک منتشر می‌کنید، باشید. اگر مطالب دیگران را به نام خود و بدون رعایت حق چاپ و نشر(Copyright) منتشر کنید٬ منتج به بسته شدن حساب کاربری شما خواهد شد.
حساب کاربری تکراری
اگر شما دارای بیش از یک حساب کاربری در فیس‌بوک باشید٬ فیس‌بوک آنها را خواهد بست.


 ۱۴ شهریور92

۱۳۹۲ تیر ۳۰, یکشنبه

مراقب گراف‌سرچ فیس‌بوک باشید!


یک سری سرویس‌ها برای کاربران خارج از ایران یعنی برای ملت غربی شاید اینقدر از نظر امنیت یا حریم خصوصی مهم نباشه که برای ما است. درمورد راه‌های پیشگیری از ردیابی شما در فیس‌بوک توسط گراف سرچ
ابتدابايد بدانيد Facebook Graph Search چیست؟
با گراف سرچ می‌توانید به زبان انگلیسی و با استفاده از واژه‌هایی ساده٬ به دنبال آنچه در ذهن دارید بگردید. مثلا عکس‌هایی که در سال ۲۰۰۸ لایک کرده‌اید٬ یا کسانی که در اطراف محل سکونت شما زندگی می‌کنند و به تنیس علاقه دارند٬ یا کسانی که در همان دانشگاهی که شما از آن فارغ‌التحصیل شده‌اید درس خوانده‌اند و حالا در آمریکا – یا هر جای دیگری از جهان – زندگی می‌کنند. یا مثلا قصد دارید به آنتالیا سفر کنید٬ با یک جستجوی ساده می‌توانید عکس‌هایی که دوستان‌تان از آنجا به اشتراک گذاشته‌اند را ببینید و اگر برای سفرتان نیاز به راهنمایی دارید٬ به آنها مراجعه کنید.
هرفعالیتی در فیس‌بوک کنید گراف سرچ کاری می‌کند که تنظیمات privacy شما روي Public یا Friends of Friends  باشد را در جستجو می‌آورد.
نگاه کنید مثلا من می‌خواهم دنبال کسانی باشم که درتهران به دنبال يك طراح گرافيك ميگرديد مثل تصويرزيرجستجوكنيد

 در تهران زندگی می‌کنند و صفحه Googoosh academy را لایک کرده‌اند.
در قسمت سرچ تایپ می‌کنم 


نتایج برای من با اسم\فامیل\عکس و تمام اطلاعات افراد برای من نمایش داده می‌شود.
حالا می‌خواهم این نتایج را با کمی محدودتر کنم و حالا از منو سمت راست جنسیت «زن» را انتخاب می‌کنم.





بله نتیجه این می‌شود که تمام زنانی که در این صفحه را لایک زده‌اند و در تهران زندگی می‌کنند نمایش داده می‌شوند و تنظیمات زيادي  هست که می‌توانید  این نتایج را خصوصی و خصوصی‌تر کنید….!
حالا چطور از این کار جلوگیری کنیم تا امنیت و حریم خصوصی ما در خطر نیافتد؟!
۱- ابتدا به پروفایل خودتان مراجعه کنید و روی Update Info کلیک کنید:




۲- به قسمت Privacy بروید و تنظیمات Who can see your future posts? را به Friends تغییر دهید. با این کار پست‌های آینده شما فقط به دوستان شما نمایش داده می‌شود. استتوس‌های قدیمی چطور؟





۲-۱ برای اینکه تمامی استتوس‌های قدیمی را فقط برای دوستان خودتان تنظیم کنید بایستی limit past posts را انتخاب کنید. ( این عمل شما قابل برگشت نیست و اگر یکبار این مرحله را تا آخر بروید تمام پست‌های شما فقط برای Friends نمایش داده خواهد شد. )
۳- تصاویر و ویدیو‌های خود را فقط به حالت Friends ببرید. برای این‌کار به آلبوم مورد نظر بروید و از منوی تنظیمات Privacy هر آلبوم عکس و ویدیو بصورت دستی این کار را انجام بدهید 

نکته چهارم -  مهم است لطفا دقت کنید
۴- مخفی کردن «لایک‌های شما»
برای اینکار به صفحه پروفایل خودتان بروید و یک قسمتی برای لایک است روی likes کلیک کنید، اگر پیدا نکردید در این آدرس جای یوزرنیم، یوزر خودتان در فیس را بزنید و وارد این صفحه شوید. https://www.facebook.com/me/favorites
از صفحه‌ای که برای شما نمایش داده می‌شود، گزینه edit را انتخاب کنید. ( بالا سمت راست صفحه است )