۱۳۹۸ دی ۱۰, سه‌شنبه

برنامه ريكاوري عکس و فیلم درموبايل

برای ریکاوری و بازیابی فایلهای فیلم و عکس میتوانید از این برنامه deep scan recovery استفاده کنید.
این برنامه را در موبایل نصب کنيد. فیلم و عکسها را ریکاوری( بازیابی ) میکند



گزینه deep scan recovery رو بزنيد شروع به ریکاوری ميكند.
صبر کنيد تا ریکاوری تموم بشود بعد بین عکس و فیلم‌هاي آشكارشده، فيلم ياعكس مورد نظر خود را انتخاب كرده و آنرا ريكاوري كنيد.
جهت نصب، این برنامه را از گوگل‌پلی دانلود و نصب کنید:‌

۱۳۹۸ دی ۶, جمعه

چشم‌انداز سیاه «فیلترینگ سفید»: استراتژی‌هایی برای مقابله


پس از قطع اینترنت در آبان‌ماه تصور می‌رفت که هنوز به دلیل برخی ضعف‌ها و ناکارآمدی‌های «اینترانت» (از جمله نبود جایگزین برخی خدمات خارجی در سرورهای داخل، اتکای برخی سایت‌های دولتی به سرورهای خارج و به طور کلی آسیب به دانشگاه‌ها و شرکت‌های کوچک و بزرگ)،رژیم هنوز آمادگی لازم را برای دائمی کردن قطع اینترنت ندارد و حداقل نیازمند یک دورۀ «تدارکاتی» و میان‌مدت برای رسیدن به آن باشد.
اما امروز بر ما روشن شده که این تصور و ارزیابی اولیه اشتباه بود. رژیم دنبال رفع تک تک این موانع نیست بلکه استراتژی میانبری را اتخاذ کرده که به او این امکان را می‌دهد که از تمام این موانع یکباره پرش کند: پیچیدن «اینترانت» در زرورقی به نام «فیلترینگ سفید»

فیلترینگ سفید چیست؟
تا امروز ج.ا، سایت‌ها و نرم‌افزارهای ممنوعه خارجی را در «لیست سیاه» قرار می‌داد و دسترسی عمومی به آن‌ها را فیلتر می‌کرد (گرچه دستیابی به این سایت‌های اصطلاحاً «سیاه» از طریق فیلترشکن ممکن بود). در استراتژی جدید اما ج.ا در حال تهیه لیستی از سایت‌های «مجاز خارجی» است که پس از احیای «اینترنت ملی»، فقط امکان دسترسی به این سایت‌های «مجاز خارجی» را برای شرکت‌ها و دانشگاه‌ها باز بگذارد. 
یعنی شبکه بین‌المللی اینترنت به جز چند آدرس معدود و از پیش‌تعیین‌شده به طور کل بسته خواهد بود، پایه‌های اصلی ارتباطات مردم بر بستر «اینترانت» قرار می‌گیرد و فقط برخی شرکت‌ها و دانشگاه‌ها به تعداد معدودی سایت‌های مجاز خارجی دست پیدا خواهند کرد. اما این همه داستان نیست.

شش استراتژی ارتباطی برای استفاده در زمان «اینترانت»


در بررسی‌هایی که تا این لحظه انجام دادیم حداقل شش استراتژی ارتباطی برای استفاده از«اینترانت» پیشنهاد شده که در این مطلب ضمیمه مرورکوتاهی از نقاط ضعف و قوت هر یک را دراینجا میکنیم:

 راه اول: استفاده از سیمکارت‌های فعال و غیررسمی:
ج.ا از زمان روی کار آمدن وزیر-بازجوی امنیتی (آذری جهرمی) سه حمله همزمان برای برچیدن بازار سیاه سیمکارت‌های غیررسمی کرد: هم ۱۷ میلیون سیمکارت بی‌هویت را سوزاند، هم طرح ثبت سیمکارت مسافر را با پاسپورت یا کارت اقامت برای مهاجران صادر کرد و نهایتاً اینکه طرح اجباری رجیستری گوشی‌های موبایل به نام هویت افراد را کلید زد. با اینحال و علیرغم تمام این حملات به خاطر وجود تعداد زیادی از مهاجران غیرقانونی افغانستانی، بازار زیرزمینی این سیمکارت‌ها هنوز برپاست. در زمان استفاده از این سیمکارت‌ها باید چند شرط را رعایت کرد: اولاً سیمکارت را صرفاً در گوشی‌هایی قرار داد که مشمول طرح رجیستری نیستند (یعنی گوشی‌هایی که قبل از سال ۹۶ خرید و فروش شده‌اند)؛ ثانیاً از کاربرد کلمات حساس در پیامک‌ها اجتناب کرد و ثالثاً از تعامل با شماره‌ای که زیر رصد است (مثلاً شماره یک فعال علنی) خودداری کرد.

راه دوم: استفاده از رمزنگاری و پنهان‌نگاری در بستر اینترانت: 

با احیای اینترانت/فیلترینگ سفید، نه فقط آی پی‌ها (آدرس‌های ویژه اینترنتی هر فرد)، در معرض دید جمهوری اسلامی قرار می‌گیرد، بلکه عموم اطلاعات رد و بدل شده افراد هم بر روی سرورها و حافظه‌های داخل کشور ثبت می‌شود، در این حالت «حداقل‌ترین» کاری که می‌توان کرد اینست که اگر به هر ترتیبی مجبور به استفاده از راه‌های ارتباطی معمول در اینترانت شُدید، از نرم‌افزارهای رمزنگاری قوی (مثل رمزنگار pgp که به طور رایگان در اینترنت هستند) استفاده کنید. در این حالت گرچه «آی‌پی» فرد پنهان نمی‌شود، اما حداقل محتوای مبادله شده رمزگذاری و پوشیده می‌شود.
نوع امن‌تر این روش، پنهان‌نگاری (Steganography ) نام دارد که بر روش قبلی از بسیاری جهات ارجح است. در این روش قادر هستید پیام‌های محرمانه را در قالب فایل‌هایی «بی‌خطر» و «غیرسیاسی» (مثل عکس، موسیقی، کلیپ و…) پنهان‌نگاری کنید، به طوریکه آنچه شرکت اینترنتی شما در بررسی تبادل اطلاعاتی شما می‌بیند صرفاً این فایل‌های «بی‌خطر» است. بسیاری از سرویس‌های اطلاعاتی از این روش برای ارتباطات امن خود استفاده می‌کنند.

 راه سوم: استفاده از ابزارهای ارتباطی«غیرمتمرکز» (بدون نیاز به سرور مرکزی): 
در این روش افراد می‌توانند از همان مجرای «اینترانت» برای ارتباط استفاده کنند، منتها به جای استفاده از نرم‌افزارهای ناامنی که متکی بر سرورهای داخلی جمهوری اسلامی هستند، از نرم‌افزارهایی استفاده کنند که نقش واسطه‌گری سرورها را حذف و دستگاه‌ها را بی‌واسطه به هم وصل می‌کند. طیف وسیعی از این ابزارهای ارتباطی وجود دارد که بخاطر اهمیت پیام‌رسان‌ها، اول چندنمونه از آنها را معرفی می‌کنیم و سپس ابزارهایی که بر مبنای آن می‌توان وارد شبکه‌هایی شد که خدمات متنوعی از ساخت سایت و ایمیل و انجمن و… را در اختیارمان قرار میدهد.
پیام‌رسان‌ها:
چند نمونه از نرم‌افزارهای پیام‌رسانی که از این تکنولوژی استفاده می‌کنند و پیام‌ها را هم رمزنگاری میکنند آورده‌ایم؛ برای استفاده از این نرم‌افزارها ضروری است زمانیکه اینترنت وجود دارد (یعنی الان) آنها را نصب و دوستان خود را به نرم‌افزار اضافه کنید. با نصب این پیام‌رسان‌ها یک «آی دی رمزنگاری‌شده» به شما تعلق می‌گیرد که آن را در اختیار دوستانتان قرار می‌دهید و از این طریق می‌توانید باهم در ارتباط بمانید. در این روش محتوای مبادله‌شده (چت‌ها، فایل‌های ارسالی و غیره) رمزنگاری می‌شود، اما آی‌پی افراد همچنان پنهان نمی‌ماند، پس لازم است که ارتباط در این پیام‌رسان‌ها را به افراد قابل اعتماد محدود کنید. اسامی برخی از این پیام‌رسان‌ها عبارتند از:
Tox , Skred Messenger, twinme, Jammi , BCM – Blockchain Messenger ,…

شبکه‌سازی غیرمتمرکز:
در این روش هم همان‌طور که توضیح داده شد، نقش واسطه‌گری سرورها حذف شده‌. در حقیقت در این روش با اتصال تعداد زیادی کامپیوتر به هم شبکه‌ای شبیه به یک نوع «اینترنت مخفی» شکل می‌گیرد که گرچه از خطوط مخابراتی استفاده می‌کنند اما در کنترل و نظارت هیچ دولت و شرکتی نیستند. درست از همین روست که هیچ دولتی به این‌ها روی خوش نشان نمی‌دهد. بر روی این شبکه‌ها می‌توان خدمات گوناگون از میزبانی وبسایت تا ایمیل و پیام‌رسان … را پیاده، اجرا و استفاده کرد. سه تا از معروفترین و محبوبترین این شبکه‌ها عبارتند از:
I2P, Freenet, Zeronet ,…
درحالت عادی (یعنی زمانیکه اینترنت وجود دارد) با استفاده از vpn های امن (مثل تور) می‌توان ناشناس بودن خود را در این شبکه‌ها حفظ کرد. منتها در زمان اینترانت، تمامی فیلترشکن‌های قطع خواهند شد و بنابراین گرچه محتوای فعالیتی که در این شبکه‌ها می‌کنیم رمزگذاری شده و افشا نمی‌شود، اما دولت/شرکت می‌تواند متوجه شود که کدام آی‌پی‌ها (یعنی آدرس‌ واقعی ما) به این شبکه وصل شده‌است. باتوجه به اینکه برخی از این شبکه‌ها در بسیاری از کشورهای دنیا ممنوع و غیرقانونی هستند، توصیه ما اینست که مادامیکه اتصال به این شبکه‌ها در ایران «فراگیر» نشده، نهایت احتیاط را در استفاده از آن‌ها-در زمان اینترانت- به کار بُرد (درحال حاضر در شبکه‌ای مثل زیرونت، به طور متوسط روزانه ۲۰-۳۰ دستگاه از ایران وصل می‌شوند).

 راه چهارم: شبکه‌سازی آفلاین با بلوتوث (مِش‌نِت: بدون نیاز به اینترنت یا مخابرات):

این نوع شبکه‌سازی هم مزایایی دارد و هم محدودیت‌هایی. از مزایای آن اینست که اصلاً کاری به اینترنت یا خطوط و سیگنال‌های مخابراتی ندارد و به جایش از چندتکنولوژی ترکیبیِ تعبیه‌شده در گوشی‌ها (مثل بلوتوث و وای‌فای‌دایرکت) استفاده می‌کند. از این جهت کلید قطع و وصلی آن‌ها دست دولت نیست. از طرف دیگر هم اقدام به رمزنگاری محتوای مبادله‌شده می‌کند و هویت افراد هم در آن می‌تواند کمابیش ناشناس نگه داشته شود.
منتها محدوده ارتباطی هر دستگاه با دستگاه دیگر بیش از ۱۰۰ متر نیست، یعنی برای ارتباط بین دو نفر در فاصلۀ یک کیلومتری یکدیگر، حداقل ۸ نفر با فاصلۀ صد متری از هم باید به شبکه متصل باشند تا پیام به راحتی بین آن دو نفر رد و بدل شود. این نوع شبکه‌سازی در زمان تجمعات و تظاهرات یا محیط‌های شلوغ بسیار کارآمد است، برمبنای این نوع شبکه‌سازی حتی مردم یک شهر بدون هیچ نوع خطوط ارتباط مخابراتی یا اینترنتی می‌توانند بهم متصل شوند، اما کارایی این سیستم منوط به آنست که جمعیت زیادی از افراد آن را نصب و استفاده کنند.
از دیگر مزایای این روش آنست که علاوه بر اینکه محتوای مبادله‌شده رمزنگاری می‌شود، مشخصات افراد هم تحت حفاظت بیشتری نسبت به روش‌های بالاست.
Bridgefy, Firechat, Briar,


راه پنجم: اجارۀ سِرور مجازی از شرکت‌های اینترنتی (VPS): 

در زمان قطع اینترنت آبان، بازار پرسود و رونقی برای دلالی زیرزمینی اینترنت بین‌المللی به راه افتاده بود. موضوع از چه قرار بود؟ واقعیت اینست که مراکز داده‌ای که در اختیار شرکت‌های اینترنتی است، در زمان قطعی اینترنت به اینترنت بین‌المللی وصل می‌مانند. باتوجه به این موضوع، هر فرد می‌تواند با اجاره «سرور مجازی» از این شرکت‌ها، با چند روش فنی به اینترنت بین‌المللی دست پیدا کند و با vpn مثل همیشه فعالیتی که می‌خواهد را انجام دهد. کار به جایی رسیده بود که قیمت این «سرورهای مجازی» در آن ایام تا هشت برابر هم جهش کرده بود. این روش در نگاه اول به نظر ایده‌آل‌ترین روش ممکن می‌رسد، چون دسترسی مستقیم به اینترنت بین‌المللی را فراهم می‌کند و نه شبکه‌سازی‌های موازی مثل نمونه‌های بالا. اما همین هم مخاطرات و محدودیت‌های خود را دارد. به فرض مثال اگر کسی در این سرورها از «فیلترشکن» استفاده کند، شرکت خدمات‌دهنده متوجه آن خواهد شد و از چشمش دور نمی‌ماند.
در آبان، دولت از همان اول متوجه این «حفره» و بازاری که حول آن شکل گرفته شد و به شرکت‌ها دستور تعلیق خدماتِ آن دسته از افرادی را داد که با استفاده از فیلترشکن از این سرورها استفاده می‌کنند. در مواردی کار حتی به تهدید و احضار این افراد کشید. در موارد دیگری علیرغم اینکه افرادی پول این خدمات را پرداخته بودند، شرکت‌ها دسترسی آن‌ها را بی‌هیچ توضیح یا بازگشت پول قطع کردند.
به طور کل راه‌اندازی این روش چون ملزومات فنی دارد، لاجرم دست واسطه‌گران را باز می‌گذارد (کسانی که VPS اجاره و و با فیلترشکن راه‌اندازی می‌کنند) و با دادن آی‌پی، کامپیوترهای مردم را به این سرورها وصل می‌کنند. این روش در چندین سطح ریسک‌بردار است:
اولاً برای خود واسطه‌گران ریسک امنیتی دارد؛ در ثانی برای هم واسطه‌گران و هم مردم ریسک مالی دارد، یعنی ممکنست پولی را بپردازند اما شرکت، سرویس را بی‌هیچ توضیحی بر روی آن‌ها قطع کند. ثالثاً یک ریسک امنیتی مضاعف‌تر هم برای خود مردم عادی وجود دارد، اینکه بایدبه لحاظ امنیتی به «واسطه‌گر» اطمینان کامل داشته باشند و نمی‌توانند و نباید به غریبه‌ها (به عنوان واسطه‌گر) اعتماد کنند، اگر یکی از این واسطه‌گران نیروهای دولتی باشد، تمام اطلاعات تبادل‌شدۀ افراد در دست ج.ا قرار می‌گیرد و می‌تواند مبنای پرونده‌سازی شود.
استفاده از این سرویس، تنها در صورتی که فرد اطمینان و شناخت شخصی کامل از فرد «واسطه‌گر» دارد، با پذیرش ریسک مالی و احتمال قطعی ممکنست. در ارزیابی نهایی می‌توان گفت ازآنجاییکه این سرورهای مجازی از خود شرکت‌های قانونی خریداری میشود، پایداری و امنیت آن تضمین شده نیست و هم اکنون سختگیری بیشتری در مورد آن شده، پس به عنوان یک راه‌حل پایدار نمی‌توان بر روی آن حساب ویژه‌ای باز کرد.

راه ششم: اینترنت ماهواره‌ای

درحال حاضر این تکنولوژی در ایران وجود ندارد. یعنی نه فقط تجهیزات سخت‌افزاری گیرنده و فرستنده آن در ایران موجود نیست، بلکه شرکت‌های فضایی هم نیستند که تابش امواج اینترنتی سراسری به سمت ایران داشته باشند. بااین حال تکنولوژی در این حوزه به سرعت در حال توسعه است، به طوریکه تا یکی دو سال آینده، می‌توان گفت اینترنت ماهواره‌ای بالقوه میتواند دگرگونی مهمی در معادلات ارتباطی – از جمله در کشور ایران- وارد کند. با این توصیفات اینترنت ماهواره‌ای را در بهترین حالت می‌توان راهکاری مربوط به آینده دانست و تنها راه‌حل‌های بالا را عاجل و فوری برای نیازهای امروز ما.

جمع‌بندی:
اگر کاربر عادی با دانش فنی و وقت و حوصله کم هستید، حداقل سه چیز را دانلود و نصب کنید: 
یک رمزنگار (pgp ) + نرم‌افزار tox + بریجفای (Bridgefy)




اگر کاربر حرفه‌ای‌تر و حساس‌تر به مسائل امنیتی هستید، جعبه‌ابزارتان را هرچه بیشتر و متنوع‌تر کنید:
سیمکارت فعال + رمزنگار + پنهان‌نگار + پیام‌رسان‌های p2p (ترجیحاً چند نرم‌افزار) + بریجفای + هماهنگی با حداقل یک متخصص قابل اعتماد برای استفادۀ اشتراکی از سرور مجازی و …

** نهایتاً اینکه وقت در این زمینه به شدت تنگ و سخت نیاز به کار جمعی و تهیه و پخش ویدیوهای آموزشی است. این کار میسر نمی‌شود مگر با اراده و همکاری جمعی بطوریکه هر کس به سهم خود گوشه‌ای از کار را بر دارد…


۱۳۹۸ آذر ۱۱, دوشنبه

آموزش اتصال گوشی به اینترنت جهانی



بهنگام قطع اینترنت رژیم سرورهایی که به اینترنت جهانی وصل هستند را ازدور استفاده خارج میکند ولی درهمان زمان بسیاری از ارگانهای دولتی همچنان به اینترنت وصل هستند دلیل آن این است که آنها توسط پروکسی به سرورهایی وصل هستندکه به اینترنت جهانی وصل است
چطورباپروکسی میشه اینترنت رادور زد؟ وبا پروکسی میتوان به خارج وصل شد ؟
همه اینها از یک قاعده کلی استفاده میکنند وآن وصل کردن شبکه اینترانت داخلی به شبکه اینترنت جهانی است ،این پروکسیها به سرورهایی وصلند که اون سرورها به اینترنت وصلند و معمولا درمکانهایی مثل بانکها یا شرکتهای بزرگ ارتباطی یاادارات وموسسات دولتی و......... هستند
تمام دستگاه های ایران به اینترانت وصلند و کافیه به اون سرور وصل بشن تا اینترنت داشته باشند وبرنامها های مختلف مثل تلگرامشون وصل بشه

یافتن پروکسی های ایران

چطور میتوان به این پروکسی ها دست یافت؟
این پروکسی ها که سرور ایران دارند دربسیاری سایت ها قابل دسترس هستند شمامیتوانید بطرق مختلف به آنها دست بیابید
اول ازطریق موسسات ادارات دولتی بانکها شرکتهایی که باین نوع اینترنت دسترسی دارند به ان وصل شوید
دوم دراینترنت پروکسی های ایران راباکلماتی شبیه این کلمات جستجو کنید

Iranian Proxy List
Ip proxy ایران
سرورهای پروکسی ایران

درشرایط قطع اینترنت ایران شمامیتوانید باتماس بانیرو این پروکسی هارابدست نیرو برسانید
بایافتن سایتهایی که پروکسی ایران دارند ورساندن  آن به نیرو درایران ازطریق تلفن یااس ام اس . میتوان این سایتهارا باجستجودراینترنت پیداکرد
سایتهایی مانند سایتهای زیرنمونه هایی هستندکه به شماچنین سرورهایی را ارائه میکنند:

 http://www.gatherproxy.com/proxylist/country/?c=Iran
http://free-proxy.cz/en/proxylist/country/IR/all/ping/all
https://www.proxynova.com/proxy-server-list/country-ir/
http://proxygaz.com/country/iran-proxy/
http://spys.one/
http://spys.one/free-proxy-list/IR/
http://spys.one/en/free-proxy-list/
http://spys.one/en/proxy-by-country/
http://spys.one/en/anonymous-proxy-list/
http://spys.one/en/http-proxy-list/

کانال هایی هم هستن که پروکسی سرور ایرانی میذارند؛برای متصل شدن به اینترنت بین المللی...!مثلاْ

@king_network7
@FullProxy
@proxymr

چندنکته درمورد وصل شدن باپروکسی

۱:بعضی از سرورها بعد از چند ساعت قطع میشن  .لذا اگه به سروری وصل شدین تا قطع نشده سرور دیگه ای رو امتحان نکنید.
۲:سرور رو وقتی وارد کردید و وقتی پینگش اومد یعنی وصل شدید و اگه به نت بین المللی وصل نشدید نت گوشی رو خاموش روشن کن اوکی میشه
۳.به هر سرورتا۴دقیقه فرصت بدین وصل نشد یک سرور دیگرو امتحان کنید.
۴.نام و پسورد رو خالی بذارید.
۵. وقتی هاست رو کپی میکنید و میذارین پشت عدد http میاد اون رو پاک کنین.
۶. پروکسی mt هاهم فقط به اونایی که نت بین المللی دارن وصل میشه


۱۳۹۸ آذر ۶, چهارشنبه

نرم افزار فيلتر شکن Your-Freedom



Your-Freedom یک پراکسی است که نسخه رایگان آن نیز در دسترس کاربران قرار دارد ( با این تفاوت که از سرعت کمتری نسبت به نسخه تجاری برخوردار است).
این نرم افزار برای سیستم عاملهای Windows، Linux و Mac OS در دسترس می باشد. Your-Freedom شما را به شبکه ای متشکل از 20 سرور واقع در سه کشور مختلف متصل می کند. Your-Freedom همچنین از خدمات پیشرفته ای مانند OpenVPN و Socks را در برخوردار است که آنرا به ابزار نسبتا پیچیده ای جهت عبور از سانسور اینترنت مبدل می کند.
برنامه ی «یور فریدام» از جمله برنامه های بسیار خوب است که علاوه بر سرعت مناسب، امنیت خوبی را ارائه میکند. سرور هایش در انگلستان، چک، هلند، سوئد وآمریکا و آلمان  است.

نکته مهم این است که باید دائما نسخه های جدید این برنامه را دانلود کنید.

برای نصب برنامه به این شیوه عمل کنید:
اول به سایت برنامه بروید و یک اکانت بسازید; مجانی ست و فقط برای تفکیک کاربران است.
به سایت که وارد شوید گزینه «رجیستر» را زیر یوزر و پسورد میبینید. از همان جا اقدام کنید.
اکانت را که ساختید به ایمیلتان پیغامی میفرستد و از شما میخواهد روی لینکی کلیک کنید تا تایید شوید. «یوزرنیم» و «پسورد» را به خاطر بسپارید
بعداز نصب برنامه ریل تنظیمات برنامه به صورت تصویری بترتیب بشکل زیرمیباشد:











۱۳۹۸ آذر ۱, جمعه

نرم افزار فيلتر شکن اولتراسورف ultra surf

اول برنامه مورد نظر پست را دانلود کرده
🔹برنامه مورد نظر: Ultrasurf از منابع معتبر دیگر هم میتونید دانلود کنید
سپس بالا سمت راست روی سه نقطه بزنید؛قسمت اول(پروکسی رو بزنید)، بعد گزینه دوم یعنیHTTP پروکسی رازده👇
Proxy Address:
2.177.94.3
Proxy Port:
8080
به این صورت تنظیم کنید،برگشت بزنید و اتصال رو بزنید!


♦️آموزش تصویری👇



✅از این روش برای اتصال به اینستاگرام،واتس اپ،گوگل و ...هم میتونید استفاده کنید.

📌لطفا پست را از هر طریقی میتونید به دست آشنایان و دوستان خود برسانید!

۱۳۹۸ مرداد ۱, سه‌شنبه

قابلیت های رمزگذاری یا encrypt

رمزگذاری دیوایس موجب می شود تا دسترسی به اطلاعات خصوصی شما در گوشی هوشمندتان تنها با وجود یک گواهینامه امکان پذیر باشد. البته که این رمزگذاری در ورای قفل صفحه نمایش قرار می گیرد و شما می توانید با وجود داشتن قفل یا باز کردن صفحه نمایش همچنان اطلاعات خصوصی خود را رمزگذاری کنید.

این ویژگی به آن معنی است که اگر گوشی هوشمند شما در دست کسی غیر از شما قرار بگیرد بدون وارد کردن رمز امکان دسترسی به فایل های محرمانه شما را نخواهد داشت.باز کردن فایل های رمزگذاری شده نیاز به قدرت پردازش زیادی برای اجرای فایل های پنهان در دیوایس دارد. همین امر موجب می شود تا در دیوایس های قدیمی تر سرعت خواندن اطلاعات توسط حافظه هم کمی کندتر صورت گیرد.

دوم اینکه تنها برخی از گوشی های اندرویدی گزینه ایی برای حذف فایل های رمزگذاری در دیوایس را ارئه می دهند. در واقع رمزگذاری فرایندی است که در بیشتر گوشی های هوشمند و تبلت ها وجود دارد و اگر دیوایس شما گزینه ایی برای حذف رمزگذاری فایل ها را در گوشی ارائه نمی دهد، نیاز است که یک بار گوشی خود را ریست فکتوری یا همان تنظیم مجدد کارخانه کنید تا این اطلاعات رمزگذاری شده حذف شود. اما حتما قبل از انجام این کار در جریان باشید که امکان دارد همه اطلاعات شما حذف شود.

رمزگذاری
رمزگذاری کردن فایل ها و اطلاعات خصوصی در گوشی های اندرویدی تقریبا در همه دیوایس ها به یک شکل صورت می گیرد و همه مراحل یکسانی دارند اما ممکن است که روش های آن ها در طول سال ها کمی تغییر کرده باشد و امروزه در بعضی از دیوایس های اندرویدی مثل نکسوس 6 و 9 این قابلیت به طور پیش فرض فعال است و اندروید این قابلیت را بسیار ساده کرده است.

رمزگذاری در دستگاه هایی با اندروید 5.0 و بالاتر
طریقه فعال کردن رمزگذاری برای گوشی های هوشمند و تبلت هایی که اندروید 5.0 لالیپاپ و جدیدتر از آن را اجرا می کنند به این صورت است که شما می توانید با رفتن به منو تنظیمات و مراحل Settings > Personal > Security بخش رمزگذاری گوشی را پیدا کنید.

encrypting Android device

در این بخش حتما با گزینه “Encrypt phone” یا “Encrypt tablet” روبرو خواهید شد. حالا در این مرحله برای اطمینان از عدم خاموش شدن گوشی در حین اجرای روند از شما درخواست می شود تا دیوایس خود را شارژ کنید. اگر اولین بار است که می خواهید این قابلیت را فعال کنید از شما خواسته می شود تا PIN کد یا پسورد خود که در هنگام روشن و خاموش کردن دیوایس استفاده می کنید را وارد کنید. اکنون می توانید پسورد جدید را برای رمزگذاری فایل های خصوصیاتان انتخاب کنید اما مطمئن شوید که این رمز را فراموش نخواهید کرد.

رمزگذاری در دستگاه هایی با اندروید 4.0 و پائین تر
اگر شما دارای دیوایسی با اندروید کیت کَت 4.4 و یا قدیمی تر از آن هستید ابتدا باید PIN کد و یا رمز عبور را قبل از شروع به فرایند رمزگذاری فعال کنید. خوشبختانه این کار خیلی ساه است و شما می توانید با اجرای مراحل Settings > Security > Screen Lock ابتدا PIN کد و یا پَترن مورد نظرتان را برای قفل صفحه نمایش انتخاب و فعال کنید.

پس از اجرای این مرحله به منو تنظیمات برگردید و گزینه  “Encrypt phone” یا “Encrypt tablet” را انتخاب کنید. در این مرحله دیوایس به شما پیام پیام هشدار می دهد که ابتدا باید پسورد یا PIN کد خود را تصدیق کنید و سپس می تویاند رمز جدید را برای اجرای عملیات رمزگذاری انجام دهید.

encrypting Android device

رمزگذاری دیوایس شما ممکن است بسته به نوع دیوایس و قدرت پردازش آن و حجم اطلاعاتی که در گوشی خود دارید حدود یک ساعت و یا بیشتر زمان ببرد. زمانی که فرایند رمزگذاری به پایان رسدی شما می توانید PIN کد خود را وارد کنید و از دستگاه رمزگذاری شده خود استفاده کنید.

پس از رمزگذاری و بازگشت از منو امنیت در کارت حافظه دیوایس خود یک پوشه که رمزگذاری شده است را می یابید اما لازم نیست که از کارت حافظه برای نگهداری این اطلاعات استفاده کنید. اما اگر موزیک یا فیلم را رمزگذاری کرده اید نگهداری آن ها در کارت حافظه خیلی مناسب به نظر می رسد.

البته که چند نکته مهم هم وجود دارد اول اینکه با رمزگذاری کردن کارت حافظه میکرو SD شما دیگر نمی توانید از این کارت در سایر دستگاه های دیگر استفاده کنید، مگر اینکه رمزگذاری را بطور کامل از کارت حافظه پاک کنید. البته این کارت حافظه رمزگذاری شده همچنان قابلیت انتقال اطلاعات و فایل ها را از طریق پورت USB دارد اما این انتقال اطلاعات از طریق گوشی یا تبلت که در آن رمزگذاری شده است انجام می شود. به علاوه اینکه اگر شما دیوایس خود را قبل از رمزگشایی ریست کنید و سپس رمزگذاری کنید امکان دسترسی به اطلاعات شما در کارت حافظه از بین خواهد رفت بنابراین باید در این زمینه خیلی دقت کنید.

درنهایت انجام این عملیات خیلی ساده است و رمزگذاری فایل های شخصی یک روش عالی برای محفوظ ماندن اطلاعات و داده های خصوصی شما است و امنیت دستگاه اندرویدی شما را افزایش می دهد.
encrypting Android device
منبع: androidauthority

امنیت گوشی های اندرویدی را با قابلیت Encryption بالا ببرید

برای حفظ امنیت گوشی اندروید خود میتوانید از رمزگذاری انواع اطلاعات استفاده نمایید . اگر کسی بخواهد به این اطلاعات دست پیدا کند و رمز عبور را نداشته باشد تقریبا غیرممکن است بتواند کاری انجام دهد. 
دستگاه های اندرویدی دارای قابلیت رمزگذاری انواع اطلاعات هستند.

شیوه رمزگذاری گوشی اندرویدی  
از اطلاعات گوشی، بکاپ بگیرید
اگر تاحالا از گوشی بکاپ نگرفته اید وقت را هدر نداده و همین حالا این کار را انجام دهید. بکاپ وقتی به درد می خورد که در پروسه رمزگذاری یک اشتباه احتمالی رخ دهد و اطلاعات شما از بین برود . اگر گوشی را گم کنید، می توانید با بکاپی که قبلا گرفته اید اطلاعات را بازیابی کنید.
 Ø§Ù…نیت گوشی اندروید
راه های زیادی برای بکاپ گیری ا گوشی های اندرویدی وجود دارد. می توانید از ویژگی Google Sync که در گوشی های اندرویدی هم موجود است برای این کار بهره بگیرید.
اگر خیلی حساس هستید می توانید به کمک Windows Phone Companion و روی کامپیوتر شخصیتان بکاپ بگیرید.

گوشی خود را شارژ کنید
حتما اطمینان حاصل کنید که گوشی در طی پروسه رمزگذاری حداقل ۸۰% شارژ داشته باشد. بهر است در طول رمزگذاری، گوشی را به شارژ متصل کنید تا اگر مشکلی در طول این پروسه پیش آمد، شارژ گوشی تمام نشود.

اگر باتری گوشی شما خیلی زود تمام می شود، به منوی تنظیمات رفته و مصرف باتری را بهینه کنید. بهتر است بدانید گوشی شما ممکن است در طی پروسه رمزگذاری تا حدودی کند عمل کند. البته هرچه گوشی شما جدیدتر باشد، این مشکل کمتر به چشم می خورد.

قفل صفحه تنظیم کنید
برای ادامه رمزگذاری گوشی حتما باید قفل صفحه یا رمز عبور تعریف کنید. در منوی تنظیمات گوشی به قسمت امنیت رفته و قفل صحه یا الگو را برای گوشی تعریف کنید.
بهترین رمز عبوری که می توانید تعریف کنید باید ۱۲ کاراکتر اعم از حرف، عدد و نشانه داشته باشد. البته از آنجاییکه هر بار می خواهید با گوشی کار کنید باید رمز عبور وارد کنید، بهتر یک رمز عبور طولانی را به رمز پیچیده ترجیح دهید.

حالا که تصمیم گرفتید قفل صفحه را وارد کنید بهتر است بدانید در آینده در صورتیکه بخواهید تماسی را پاسخ دهید یا پیامکی که رسیده را ببینید باید هربار این رمز را وارد کنید.
امنیت گوشی اندروید

رمزگذاری (Encryption) را شروع کنید
در حالیکه گوشی را به شارژر وصل کرده اید به منوی تنظیمات رفته و گزینه رمزگذاری یا Encryption را در منوی امنیت انتخاب کنید. گزینه Encrypt my phone را انتخاب کنید. برای خواندن دستورالعمل های این قسمت کمی وقت بگذارید. از این قسمت به بعد لازم است که حتما صفحه نمایش بدون قفل روشن باشد. در صورتیکه صفحه نمایش قفل شود و رمز آن را به خاطر نیاورید مجبورید گوشی را یک بار خاموش و روشن کنید.
 Ø§Ù…نیت گوشی اندروید
بعد از انتخاب گزینه Encrypt Phone، گوشی را از شارژ بیرون نکشید و به هیچ دلیلی به کار دیگری در گوشی مشغول نشوید. اگر این پروسه رمز گذاری تمام شود، اندروید به شما اطلاع خواهد داد. این پروسه معمولا یک ساعت طول می کشد.

قفل هوشمند راغیرفعال کنید

بعضی از دستگاه های اندرویدی دارای ویژگی قفل هوشمند هستند که تحت شرایط خاصی می توانند قفل را باز کنند. مثلا اگر چهره شما توسط دوربین گوشی تشخیص داده شود، قفل بصورت اتوماتیک باز می شود. بهتر است این ویژگی را برای حفظ امنیت بیشتر اطلاعات شخصی خودتان، غیرفعال کنید.

رمزگذاری گوشی اندروید


یکی از قابلیت‌های خوب و کاربردی در اندروید، رمزگذاری کلیه اطلاعات و فایل‌های روی گوشی یا تبلت است که امنیت دستگاه شما را به میزان قابل ملاحظه‌ای بالا می‌برد. این روش برای حفظ اطلاعات مهم‌ ذخیره‌شده در دستگاه شما در برابر خطراتی از جمله جاسوسی ضروری است. 

 با این کار دسترسی افراد غریبه به اطلاعات موجود در دستگاه‌تان را قطع می‌کنید. اگر از دستگاه‌های اندرویدی استفاده می‌کنید توصیه می‌کنیم برای بالابردن امنیت اطلاعات‌تان، حتما قابلیت رمزگذاری را فعال کنید تا دسترسی افراد غریبه را به محتویات گوشی‌تان مسدود کنید.

 البته بعد از فعال‌کردن این قابلیت، برای دسترسی به فایل‌ها و اطلاعات دستگاه‌تان باید رمز عبور تعریف‌شده را وارد کنید.

ابتدا باید دو نکته مهم را ذکر کنیم:

یک: رمزگذاری دستگاه اندرویدی تا قدری سرعت عملکرد دستگاه را کند می‌کند؛ چون این کار به سخت‌افزار دستگاه بستگی دارد.

دو: رمزگذاری دستگاه اندرویدی یک کار یک‌طرفه ست؛ یعنی بعد از فعال‌کردن این قابلیت، امکان غیرفعال‌کردن آن را ندارید مگر این‌که دستگاه را به تنظیمات کارخانه برگردانید(آنرا ریست فکتوری کنید).

مراحل انجام این کار  :

رمزگذاری دستگاه فرآیندی کوتاه‌مدت نیست، پس مطمئن شوید گوشی یا تبلت‌تان شارژ کافی داشته باشد. در طول انجام این کار باید دستگاه را به شارژر وصل کنید؛ زیرا زمان رمزگذاری، که به مقدار اطلاعات و فایل‌های دستگاه‌تان بستگی دارد، ممکن است تا یک ساعت طول بکشد. 

برای رمزگذاری اطلاعات و فایل‌ها باید قبل از فعال‌سازی  قابلیت، برای دستگاه‌تان رمز عبور یا پین تعریف کنید؛ چون با فعال‌سازی قابلیت رمزگذاری، بعد از هر بار روشن‌کردن گوشی یا تبلت باید رمز عبور یا پین تعریف‌شده را وارد کنید تا به اطلاعات‌تان دسترسی داشته باشید.

ریل انجام کار:

برای تعریف رمز عبور یا پین به این مسیر بروید:

Settings -> Security -> Screen lock

حالا pin یا Password را انتخاب و کد مورد نظر را وارد کنید.


بعد از انجام این کار برای فعال‌سازی رمزگذاری به این مسیر بروید:  

Settings -> Security -> Enncrypt phone/tablet

 

 مطمئن شوید که دستگاه‌تان به شارژر متصل است.

با هشدار‌ی که نشان داده می‌شود موافقت کنید و دستگاه را به حال خود بگذارید تا رمزگذاری تمام شود.

این عملیات ممکن است یک ساعت و حتی بیش‌تر طول بکشد.



بعد از اتمام رمزگذاری، دستگاه شما دوباره راه‌اندازی می‌شود و بعد از واردکردن رمز عبور یا پین می‌‌توانید به اطلاعات تبلت یا گوشی‌تان دسترسی داشته باشید.

بعد از راه‌اندازی دوباره دستگاه، می‌بینید که در تنظیمات بخش امنیت کنار بخش Encrypt Phone نوشته است Encrypted؛ یعنی اطلاعات و فایل‌های روی دستگاه شما رمزگذاری شده است. 


 

۱۳۹۷ اسفند ۲۰, دوشنبه

برنامه Secure Eraserبرای پاكسازی امن موبايل


نرم افزار Secure Eraser برای حذف فایل ها و فولدر ها به صورت امن به کار میرود و شناخته شده و مطمئن ترین روش از بین بردن اطلاعات و انتقال اطلاعات حساس با استفاده از پاک کننده امن مي باشد.
با استفاده از این نرم افزار میتوانید فایل های خود را بدون امکان بازیابی از سیستم حذف نمایید, همچنین میتوانید رجیستری و Temp ویندوز را نیز پاک کنید تا سیستم بتواند با سرعت بیشتری فعالیت کند.اين نرم افزار بعد از ريست فكتوري موبايل به طور کامل اطلاعات موبايل را پاک می کند  وامكان برگشت فايلها را نميدهد و هرگز نمیتوان آن را بازیابی کرد
Image result for secure eraser app


حتماٌ میدانید از اقدامات مناسب وموثر براي پاكسازي كامل موبايل ريست فكتوري موبايل است يعني برگرداندن موبايل به حالت كارخانه اي روز اول ( بایدتوجه کرد که با انجام این کار تمامی اطلاعات و نرم افزار های گوشی پاک خواهد شد و اگر قصد انجام این کار را داشتید، از اطلاعات مورد نیاز مانند مخاطبین گوشی ، فایل بکاپ تهیه کنید )
ریست فکتوری موبايل باعث قطع شدن ارتباط سیستم عامل با داده ها میشود اما آگر از نرم افزار های بازیابی استفاده بشود میتوان مجدد به اطلاعات دسترسی پیدا کرد وبه همین خاطر حتما بعد از فکتوری ریست باید کل اطلاعات گوشی جایگزین بشود با نرم افزارهای ریکاوری که در کامپیوتر نصب میشوند وحرفه ای تر هستند و یا حتی با نرم افزار های بازیابی آندروید که از گوگل پلی هم قابل دانلود هستند ، میتوان عکس وكليپها را بازیابی کرد و اکثر فایل ها را برگرداندچون حافظه گوشی تقریبا ساختار بافر چرخشی دارد و برای اینکه کل اطلاعات پاک بشود باید کل حافظه را با اطلاعات جدید جایگزین کرد و مجددا باید حافظه گوشی را کاملا با تصاویر و فایل های بی اهمیت پر کرده و آنها را پاک کنیدجهت انجام اين كار برای سهولت ميتوانيد از نرم افزار Secure Eraser  استفاده کنید كه اين كار را براي موبايل انجام ميدهد
نرم افزار secure eraser حافظه گوشی را  با اطلاعات جدید پر کرده وسپس  در یک مرحله اطلاعات را پاک میکند و در مرحله بعد اطلاعات راندوم را بجايش قرار میدهد و مجدداً آن ها را هم پاک میکند اگر با secure eraser  دو یا سه بار این کار را انجام بدهید، اطلاعات دیگر قابل دسترسی نخواهد بود.برنامه را از اين آدرس درگوگل پلي دانلود كنيد

شيوه پاكسازي موبايل با نرم افزار Secure Eraser

پاک کردن اسناد ازكامپيوتر ياموبايل شمابه این معنا نیست که برای همیشه رفته است. تا زمانی که اطلاعات رونویسی نشده باشد، هر کسی می تواند آن را در هر زمان بازگرداند. حتي بعداز ريست موبايل نيز بايد اطمينان حاصل كردكه امكان ريكاوري وبازيابي اسناد موجود نباشد براي جلوگيري از بازيابي اطلاعات و برای اینکه از حذف دائمی تصاویر مطمئن شوید باید اقدام به Factory data reset  کرد
بعد از اتمام فکتوری ریست ، مجددا باید حافظه گوشی را کاملا با تصاویر و فایل های بی اهمیت پر کرده و آنها را پاک کنید و یا برای سهولت از نرم افزار Secure Eraser  استفاده کنید .
نرم افزار secure eraser حافظه گوشی را  با اطلاعات جدید پر کرده وسپس  در یک مرحله اطلاعات را پاک میکند و در مرحله بعد اطلاعات راندوم را بجايش قرار میدهد و مجدداً آن ها را هم پاک میکند اگه با secure eraser  دو یا سه بار این کار را انجام بدهید، اطلاعات دیگر قابل دسترسی نخواهد بود.
طریقه استفاده از نرم افزار SecureEraser 
بدین صورت است که بعد از وارد شدن به نرم افزار ابتدا از منوی بالا سمت چپ انتخاب میکنید که حافظه داخلی گوشی پاک شود یا حافظه SD Card  و سپس در منوی سمت راست آن داده هایی که جایگزین میشوند را انتخاب میکنیدکه همان گزینه RANDOM مناسب است و در نهایت بر روی Start  کلیک کنید . این کار بسته به حجم حافظه و گوشی شما زمانی بیشتر از 15 دقیقه خواهد برد .پاک کردن فضای آزاد می تواند مقدار قابل توجهی از زمان را بگیرد.
راه حل مطمئن  پاکسازی کامل گوشی
این است که ابتدا اطلاعات گوشي را پاک کنید، بعد گوشی  را ریست فکتوری کنيد و بعد با نرم افزار secureraser  حافظه اش را چند بار پاک کنید تا امکان بازیابی اسناد نباشد.